New Zealand 7.5: Sisipan


Mudah-mudahan Allah beri rezeki untuk ke New Zealand lagi, aku nak pergi pada musim bunga 🙂 ….. dan bertemu janji dengan Tekapo selepas tengah hari (waktu matahari terang benderang) haha

| Gambar Lake Tekapo (dari internet) yang buat saya jatuh cinta pandang pertama 😛 

A – Mt Somers Holiday Park | B – Lake Tekapo Holiday Park
139 Kilometer

Advertisements

5 thoughts on “New Zealand 7.5: Sisipan

  1. owh.. rupanya gambar tasik ni yg aku tampal kat dinding bilik anak2 aku.. nnt aku upload kat fb.. ko try tgk eh..

  2. assalammualaikum… saya bakal ke NZ bulan april ini dan ingat nak drive sendiri je. tip drive disana camne ek.. macam kamu plan perjalanan dan tahu mane jalan nak ikut?

  3. ohhh buntunyerrrrr…sepanjang perjalanan senang tak cari motel??? mana nak redah je tapi takut tidur kat kaki lima lak kan huhuhu

    • tak de kaki lima pon nak tidur, tidur la kat kandang kambing 😛

      awak message saya kat fb Pengembara Berpoket Nipis, nanti saya passkan itinerary

  4. اسلام عليك
    In shaa Allah saya akan ke NZ South Island pada bln October 2014. Boleh saya minta jasa baik puan utk dptkan itinerary puan n rakan2 puan sebagai panduan saya. Email add saya: dara.desa56@gmail.com. Tk ye

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s